Ελλάδα

Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε συρμός στον σιδηροδρομικό σταθμό Λυγιάς – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 304 (Κιάτο-Αίγιο) και 305 (Αίγιο-Κιάτο) θα πραγματοποιηθούν και αυτά με λεωφορεία

Τεχνικό πρόβλημα στον σταθμό Λυγιάς παρουσίασε η αμαξοστοιχία 303 της Hellenic Train με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στις 10:43 σήμερα το πρωί (21.08.2025).

Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, οι 26 επιβάτες της αμαξοστοιχίας προωθούνται στον τελικό τους προορισμό με λεωφορείο.

Παράλληλα, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 304 (Κιάτο-Αίγιο) και 305 (Αίγιο-Κιάτο) θα πραγματοποιηθούν και αυτά με λεωφορεία.

«Το προσωπικό της εταιρείας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον περιορισμό της ταλαιπωρίας των επιβατών. Η Hellenic Train διερευνά τα αίτια της βλάβης και ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόησή του» αναφέρεται σε ενημέρωση της εταιρείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κτηνωδία στην Θεσσαλονίκη: Έδεσαν πρόβατα και τα έβαψαν κόκκινα έξω από εκκλησία – Σοκαριστικές φωτογραφίες
Σύμφωνα με καταγγελία του φιλοζωικού πολιτιστικού σωματείου «Άριελ», που προχώρησε στην ανάρτηση που τα δύο δεμένα ζώα, καταγγέλλει ότι φαίνεται να είναι μέρος λαχειοφόρου αγοράς σε τοπική εκκλησία
Πηγή φωτογραφίας: Άριελ Φιλοζωϊκό Πολιτιστικό Σωματείο - Ariel stray care & cultural union