Ελλάδα

Η ακυκλοφόρητη κινηματογραφική υπερπαραγωγή του ΓΕΣ με Κανάκη, Σεφερλή, και Μαζωνάκη

Πριν από μερικά χρόνια, κοντά μια 15ετία, ο στρατός είχε την ιδέα να κάνει μια κινηματογραφική παραγωγή μεγάλου μήκους για τα ναρκωτικά.

Η ιδέα ήταν η ταινία να αντικαταστήσει τις κουραστικές ομιλίες για το θέμα στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων και να μιλήσει στη γλώσσα των φαντάρων. Μπορεί να στόχευαν στα ναρκωτικά, αλλά η ταινία έβγαζε… γέλιο. Και πώς να μην γινόταν αυτό, αφού τους διαλόγους και το σενάριο είχε “επιμεληθεί” ειδική επιτροπή του ΓΕΣ με τη συμμετοχή ανώτατων αξιωματικών της εποχής εκείνης, που ήθελαν να τα έχουν όλα σε ένα. Τον καλό διοικητή που ξενυχτάει στο προσκέφαλο του φαντάρου στο θάλαμο, τον λοχία που μόλις βλέπει “βαποράκι” μαθαίνει τι συμβαίνει μέσω του 2ου γραφείου, το κοινωνικό σχόλιο για όσους δουλεύουν στα μπαράκια, όσους δεν πάνε φαντάροι, αλλά και όσους φροντίζουν να στολίζουν με πιχρόχολα σχόλια τον στρατό: αυτούς τους βάζουν οι έμποροι ναρκωτικών!

Διαβάστε περισσότερα, δείτε φωτο και βίντεο στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα – Γιος αδικοχαμένης Σταυρούλας: «Επικρατούσε ένα μπάχαλο, καμία πρόνοια για τους εργαζόμενους» – «Δε θα ησυχάσω μέχρι να πάνε όλοι στη φυλακή»
«Η μητέρα μου πήγαινε και δούλευε εκεί, για να σπουδάσουμε, για να ζήσουμε» είπε ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα, τονίζοντας ότι «μου στέρησαν ένα κομμάτι του εαυτού μου»
Ο γιος της Σταυρούλας Μπουκουβάλα που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στη Βιολάντα