Ελλάδα

Η ΔΕΗ ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Η ΔΕΗ στηρίζει σταθερά τη διοργάνωση με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του αθλητισμού και την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Ελλάδα.

Η ΔΕΗ, για δεύτερη συνεχή χρονιά, βρίσκεται στο πλευρό της Cycling Greece, στηρίζοντας ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός τον μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα της χώρας, με τη συμμετοχή 20 ομάδων και 120 ποδηλατών υψηλού επιπέδου.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023, εκκινώντας στις 2 Μαΐου από το Ηράκλειο της Κρήτης και τερματίζοντας στις 6 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία, φέρνει την Ελλάδα -για μία ακόμη χρονιά- στο επίκεντρο της αγωνιστικής ποδηλασίας προβάλλοντας την χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της παγκόσμιας τηλεοπτικής μετάδοσης.

Αθλητές από 15 χώρες είναι έτοιμοι να χαρίσουν μοναδικές στιγμές, στις φίλες και φίλους του αθλητισμού και τις ποδηλασίας.

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας αναπτύσσεται με τη στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, καθώς αναβιώθηκε πέρυσι ύστερα από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στοχεύει να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς Γύρους στον κόσμο.

Η ΔΕΗ στηρίζει σταθερά τη διοργάνωση με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του αθλητισμού και την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Ελλάδα.

dei podilatikosgyros

Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, κα Σοφία Δήμτσα, δήλωσε σχετικά:

«Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στις θεμελιώδεις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητικού πνεύματος. Παράλληλα, μας δίνεται η ευκαιρία να φέρουμε το ποδήλατο πιο κοντά σε όλους, αναδεικνύοντας όλες τις μορφές του, ως μέσο ψυχαγωγίας και ως ένα από τα βασικότερα μέσα για πράσινη κινητικότητα. Σε κάθε ΕΤΑΠ του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, βλέπουμε ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον, βασικά στοιχεία του στρατηγικού σχεδιασμού του ομίλου ΔΕΗ».

Από τις 2 έως τις 6 Μαΐου η καρδιά της Ελλάδας θα κινείται ποδηλατικά και η ΔΕΗ δεν μπορεί παρά να είναι η κινητήρια δύναμη της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας