Ελλάδα

Η Ελλάδα καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία – Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών

Την σημερινή (23.10.2024) τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία καταδίκασε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία και εξέφρασε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Η επίθεση στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας στην Άγκυρα, όπως κάθε τρομοκρατική επίθεση, πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα και η αδιάκριτη βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία».

Και κατέληξε: «Η Ελληνική Κυβέρνηση εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δήμητρα Ματσούκα: Μου πήραν τις πινακίδες την Κυριακή έξω από το θέατρο, πήρα το αυτοκίνητο για να το αφήσω σπίτι
«Δευτέρα και Τρίτη είχε ρεπό από το θέατρο και χθες, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, μετά το θέατρο πήρε το αυτοκίνητό της για να το πάει στο σπίτι της και να το αφήσει εκεί»
Δήμητρα Ματσούκα 6