Ελλάδα

Η κακοκαιρία Cassandra σφυροκοπά την Αιτωλοακαρνανία – Πληροφορίες για αγνοούμενο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Αιτωλοακαρνανία σφυροκοπά η κακοκαιρία Cassandra με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν πληροφορίες για έναν αγνοούμενο.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο χείμαρρο Ρίακας στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του aitolianews.gr αγνοείται ένα άτομο μετά από ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Cassandra. 

Η βροχόπτωση είναι έντονη, οι λάσπες γέμισαν την εθνική οδό και συνεργεία καθαρίζουν το οδόστρωμα από τα φερτά υλικά.

Προβλήματα υπάρχουν σε Στράτο Αγρινίου – κυρίως – και Ρίβιο αλλά και σε άλλα άλλα σημεία σε Ξηρόμερο (Βασιλόπουλο, Παπαδάτου, Βλυζιανά, Δεργοβίτσα) και Βάλτο (Μπαμπαλιό, Μαλεσιάδα, Αμοργιανοί, Πετρώνα, Βαρετάδα).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εξάλλου έχουν πλημμυρίσει 2-3 υπόγεια σπιτιών στη Στράτο και προκλήθηκαν ζημιές σε αποθήκες και σε ζώα. Προβλήματα καταγράφονται και στο αγροτικό δίκτυο.

Η κακοκαιρία από το πέρασμά της προκάλεσε πλημμύρες στην Κέρκυρα και προβλήματα στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαίρη Λίντα: Η δολοφονία της μητέρας της που την σημάδεψε – Διαρρήκτες την χτύπησαν και την έκαψαν ζωντανή
Στην αρχή ο θάνατός της αποδόθηκε σε δυστύχημα αλλά γρήγορα αποκαλύφθηκαν οι φρικιαστικές κινήσεις των διαρρηκτών - Την δολοφόνησαν άγρια για να καλύψουν τα ίχνη τους
Μαίρη Λίντα
Μαίρη Λίντα: Η ανακοίνωση του Γηροκομείου Αθηνών – «Έφυγε ήρεμα και ειρηνικά, έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της κόρη Ευαγγελία»
Το Γηροκομείο γνωστοποίησε το θλιβερό γεγονός και εύχεται «καλό κατευόδιο στο δρόμο της για τη γειτονιά των Αγγέλων, κοντά στους άλλους μεγάλους δημιουργούς του Ελληνικού τραγουδιού και του πολιτισμού»
Η Μαίρη Λίντα