Ελλάδα

«Η κακοποίηση δεν εμπίπτει στο λειτούργημα του ιερέα» – Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον παπά στο Αγρίνιο

Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram κάνει το δικό της σχόλιο, για την υπόθεση στο Αγρίνιο με τον ιερέα που κατηγορείται για κακοποίηση δύο κοριτσιών.

«Οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρα η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημά τους» αναφέρει μεταξύ άλλων η Σοφία Μπεκατώρου.

Click4More: Αγρίνιο: «Δεν υπάρχει ίχνος παιδικής πορνογραφίας» λέει ο δικηγόρος του ιερέα (video)

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα η Σοφία Μπεκατώρου προκάλεσε σεισμό στην Ιστιοπλοΐα, μετά τις δικές της καταγγελίες για κακοποίηση από παράγοντα του αθλήματος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Bekatorou (@sofiabekatorou)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: «Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας