Ελλάδα

Η Σύλβα Ακρίτα τρολάρει τον Αχιλλέα Μπέο που είπε πως έχει πεθάνει

Η Σύλβα Ακρίτα διατηρεί το χιούμορ της παρά τα 95 της χρόνια και απάντησε στον Αχιλλέα Μπέο που είπε πως έχει… πεθάνει.

Η Σύλβα Ακρίτα, μητέρα της Έλενας Ακρίτα και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έγραψε σε ανάρτησή της ««Καλή Ψυχή, Αχιλλέα Μπέο! Είμαι εδώ, στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε, αν συμφωνεί και ο Ύψιστος!».

Νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος είχε επιτεθεί στην Έλενα Ακρίτα και την κατηγόρησε πως έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της ενώ αυτή είχε πεθάνει.

Μάλιστα για αυτό τον ισχυρισμό η κ. Ακρίτα κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου από τον οποίο ζητά 100.000 ευρώ.

Η Έλενα Ακρίτα με την αγωγή της, με την οποία ζητάει από τον Αχιλλέα Μπέο το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης και θα εκδικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, θέλει να καταστήσει από την πρώτη στιγμή σαφές το εξής:

«Εάν ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου νομίζει ότι μπορεί να τραμπουκίζει και να εκτοξεύει τον προσβλητικό, ομοφοβικό, σεξιστικό, αισχρό και κακοποιητικό του λόγο προς πάσα κατεύθυνση, πλανάται πλάνην οικτρά. Αυτός ο κατήφορος μπορεί και πρέπει να σταματήσει. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο» αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αγωγή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πνιγμό «δείχνει» η ιατροδικαστή για την 59χρονη Βρετανίδα όπου βρέθηκε νεκρή στην Καβάλα - Αργοπορία από τις αρχές καταγγέλλει ο σύζυγός της
Ο Βρετανός σύζυγός της είχε ασκήσει μήνυση κατά των τοπικών αρχών για τον χειρισμό της υπόθεσης εξαφάνισης της συζύγου του
H 59χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Καβάλα 2