Ελλάδα

Ιάσονας Λαλαούνης: 4 χρόνια από τον θανάσιμο τραυματισμό του έξω από τη Βουλή

Προκλήθηκε μικρής διάρκειας ένταση με τους αστυνομικούς

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (12.03.2025) από τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου Ιάσονα Λαλαούνη σε τροχαίο έξω από τη Βουλή.

Συγγενείς, φίλοι και πολλοί ακόμη πολίτες από σωματεία, και μεμονωμένοι, συγκεντρώθηκαν στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο νεαρός Ιάσονας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του που -όπως αρκετοί ακόμη- άφησε λουλούδια στο σημείο. «Έχω βαρεθεί την ίδια ιστορία να επαναλαμβάνεται. Με ένα νεκρό, με 104, με 57, είναι η ίδια ιστορία αυτής της χώρας.

Να σκοτώνει τα παιδιά της, να τα εγκαταλείπει και μετά να βγάζει αθώους όλους τους ενόχους στο δικαστήριο» δήλωσε η αδερφή του Ιάσονα.

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή για τα 4 χρόνια από τον θανάσιμο τραυματισμό του Ιάσονα Λαλαούνη
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή για τα 4 χρόνια από τον θανάσιμο τραυματισμό του Ιάσονα Λαλαούνη / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
4 χρόνια από τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη σε τροχαίο έξω από τη Βουλή
4 χρόνια από τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη σε τροχαίο έξω από τη Βουλή / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης προέκυψε μια μικρή ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις, όταν συγγενείς και φίλοι του Ιάσονα, μαζί με άλλους πολίτες, κινήθηκαν προς την είσοδο των οχημάτων της Βουλής για να πραγματοποιήσουν μια ολιγόλεπτη συμβολική διαμαρτυρία, διακόπτοντας για λίγο τη ροή των οχημάτων.

 

Αστυνομικοί δεν επέτρεψαν αυτή την ενέργεια προκαλώντας την αντίδραση των συγγενών του Ιάσονα που φώναζαν στους αστυνομικούς «κάθε μέρα αφήνετε τα αυτοκίνητα να στρίβουν έτσι». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πλακιάς για τα βίντεο στα Τέμπη: «Αφού πάει κουβά το αφήγημα του φορτίου, λένε πόσο κρίσιμα είναι για το μπάζωμα»
«Δεν βρήκαν φορτίο ούτε εύφλεκτο υλικό, βρήκαν υλικό που συσχετίζεται με την διαμόρφωση του χώρου τις πρώτες ώρες μετά την σύγκρουση» λέει ο Νίκος Πλακιάς
Νίκος Πλακιάς
Αυτή είναι η άδεια της έγκρισης των εργασιών στο μπαλκόνι στην Κόρινθο που έπεσε και σκότωσε την 43χρονη - Τι λέει  ο μηχανικός
«Δεν είχε ληφθεί όμως κανένα προστατευτικό μέτρο, δεν είχε κλείσει το πεζοδρόμιο, δεν είχαν μπει τα αυτονόητα μέτρα ασφάλεια», τονίζει ο δήμαρχος Κορίνθου Νικόλαος Σταυρέλης
Το σημείο που έπεσε το μπαλκόνι 8
Ο τσακωμός, η αναρρίχηση και η πτώση της 27χρονης στο κενό από πολυκατοικία στο Μαρούσι
Αν και αρχικά οι διαρροές έλεγαν ότι η γυναίκα έπεσε δύο φορές από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της που βρίσκεται 4ο όροφο οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε μία φορά και κάτω από διαφορετικές συνθήκες
Η πολυκατοικία που έγινε το περιστατικό στο Μαρούσι