Ελλάδα

Ιεράπετρα: Εγκλωβισμένη γυναίκα σε βράχια μετά από τροχαίο κοντά στην παραλία Περιστερά

Το όχημα βρίσκεται σε ύψος 6-7 μέτρων, σε βραχώδη περιοχή

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα (13/08/2025) στην περιοχή της Ιεράπετρας, κοντά στην παραλία Περιστερά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr, από το τροχαίο μια γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη εντός του αυτοκινήτου της, σε βραχώδη περιοχή στο Λασίθι Κρήτης, σε ύψος 6-7 μέτρα.

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες συμμετέχουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της, ενώ στην περιοχή βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

H επιχείρηση απεγκλωβισμού της οδηγού είναι ιδιαίτερα δύσκολη, επειδή το αυτοκίνητο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα: «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»
Η ξαδέρφη του ανιψιού που συνελήφθη για το φονικό καταγγέλλει ότι ο 31χρονος συλληφθείς της είχε πει πως ο ιδιοκτήτης κάμπινγκ υποστήριζε πως η ίδια θα έστηνε δολοφονία εις βάρος του
Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του camping που πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας