Ελλάδα

Ηγουμενίτσα: Τεράστιος πλάτανος έπεσε σε μαγαζί λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή

Ευτυχώς το δέντρο δεν έπεσε προς την πλευρά του πολυσύχναστου παραλιακού δρόμου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας μεγάλος πλάτανος έπεσε σε κατάστημα στο λιμάνι στην Ηγουμενίτσα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Το κατάστημα στην Ηγουμενίτσα ήταν κλειστό την ώρα που έπεσε πάνω του ο πλάτανος με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν δημιουργήσει επικίνδυνες συνθήκες.

Σύμφωνα με το thespro εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν πεζοί από το σημείο, ενώ ευτυχώς το δέντρο δεν έπεσε προς την πλευρά του πολυσύχναστου παραλιακού δρόμου.

Άνδρες της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο και πραγματοποίησαν εργασίες κοπής και απομάκρυνσης του δέντρου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια στον χώρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία