Ελλάδα

Ηλίας Μόσιαλος: Το απρόσμενο σχόλιο για τον Χρήστο Παππά – «Αν είχε εμβολιαστεί θα είχε αλλάξει το DNA…»

Ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος που μας έχει συνηθίσει σε αναρτήσεις για τον κορονοϊό (στο στοιχείο του δηλαδή), αυτή τη φορά έκανε το δικό του σχόλιο για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά.

Για την ακρίβεια… έκανε δύο αναρτήσεις.

«Αν ο Χρυσαυγίτης είχε εμβολιαστεί θα είχε αλλάξει το DNA του και δεν θα τον έβρισκαν ποτέ. Να τα λέμε κι αυτά» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook…

Είχε προηγηθεί και άλλη μία ανάρτηση, στην οποία αναφερόταν στην γυναίκα από την Ουκρανία που φέρεται να έκρυβε τον Χρήστο Παππά από την Αστυνομία.

«Που καταντήσαμε. Έρχονται οι μετανάστριες και μας παίρνουν τους εγχώριους Ναζί» έγραψε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολλαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γονόρροιας και σύφιλης στην Ελλάδα - Προσοχή στα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα
Συστήνεται η εξέταση για ΣΜΝ πριν από κάθε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό με νέους συντρόφους, καθώς πολλές λοιμώξεις μπορεί να είναι ασυμπτωματικές
ΕΟΔΥ: Πολλαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γονόρροιας και σύφιλης στην Ελλάδα – Προσοχή στα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα
18χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από κλαμπ στη Σάμο - «15 άτομα τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν, τους έλεγε να σταματήσουν και τον κλωτσούσαν»
«Όλα τα χτυπήματα, τα έχει φάει στο πρόσωπο. Είμαστε στο νοσοκομείο. Είμαστε δεύτερη μέρα εδώ. Δεν ξέρουμε τι έχει. Το μάτι του το ένα βλέπει θολά. Έχει ζαλάδες»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πιάστηκε στα «πράσα» εγκληματική οργάνωση που προμήθευε όλη την Κρήτη με πυρομαχικά από την Αλβανία
Έκρυβαν τα πυρομαχικά σε ειδική κρύπτη αγροτικού φορτηγού - Ο ρόλος των μελών της οργάνωσης, ο «εγκέφαλος» που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και τα αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας
Πυρομαχικά
1