Ελλάδα

Ίλιον – βιασμός: Προφυλακιστέοι οι 3 μαθητές – Περιοριστικοί όροι στον τέταρτο

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους που εμπλέκονται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον και απολογήθηκαν σήμερα Σάββατο (24.12.2022) στην ανακρίτρια ανηλίκων.

Ο τέταρτος κατηγορούμενος, για τον βιασμό του μαθητή στο Ίλιον, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Ο ανήλικος θα παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό και θα εμφανίζεται υποχρεωτικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Οι ανήλικοι στις απολογίες τους – κατά πληροφορίες – αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αποδέχθηκαν σεξουαλικές πράξεις με τον 15χρονο στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις που έδωσαν δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα ανηλίκων και οι ανήλικοι οδηγούνται στη φυλακή.

Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν νέα προθεσμία, συναινώντας στην κράτηση τους, για μια επιπλέον ημέρα και θα απολογηθούν την Τρίτη.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστική απόπειρα ληστείας και επίθεση καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία
Συνελήφθη οικιακή βοηθός στη Χίο για σωματική βλάβη σε βάρος ηλικιωμένου - Τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έδεσε στο κρεβάτι
Το περιστατικό αποδείχτηκε με βίντεο που κατέθεσε η κόρη του θύματος στην Αστυνομία, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας της και η μητέρα της με την οικιακή βοηθό
Μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας