Ελλάδα

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη όταν ήταν ανήλικη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 16ης ανακρίτριας ο 32χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε, σε ηλικία 16 ετών, την 19χρονη που κατήγγειλε τον 39χρονο σύντροφό της, αστυνομικό, ότι την κακοποιούσε σε διαμέρισμα-κολαστήριο στην Ηλιούπολη.

Click4more: Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που κρατούσε αιχμάλωτη τη 19χρονη

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν (εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών). Όπως δήλωσε ο συνήγορος σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει, δήλωσε ακόμη ο κ. Τριανταφύλλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γνωστός τενόρος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του – Μήνυση από την πρώην σύζυγό του
Φέρεται πως τον χτύπησε χρησιμοποιώντας τα χέρια, τα πόδια του ακόμη και τις παντόφλες του - Οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας για να πει την δική του εκδοχή για το σοβαρό περιστατικό
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Τώρα που έγινε το μακελειό στα Βορίζια, δύσκολα γίνεται σασμός» λένε συγγενείς του Καργάκη
«Η πλειοψηφία και των Καργακιδέων και των Φραγκιαδακιδέων είναι πολύ λογικοί και φωνάζουν εδώ και καιρό ότι πρέπει να κυριαρχήσει η λογική. Υπάρχουν 2-3 άτομα που είναι πιο θερμόαιμα και ζωηρά»
Το χωριό Βορίζια 14