Ελλάδα

Ιωάννινα: Τροχαίο σε σήραγγα στην Εγνατία με 2 τραυματίες

Εκτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω του κατεστραμμένου οχήματος

Ένα νέο τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (17.04.2025) στην Εγνατία Οδό, στη Σήραγγα Μπαλντούμας.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 08:30 το πρωί, στην Εγνατία στο ρεύμα προς Ιωάννινα, όταν φορτηγάκι που μετέφερε πατάτες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι 2 επιβάτες, αναφέρει η ΕΡΤ.

Στο σημείο έσπευσαν 4 διασωστικά οχήματα με 14 υπαλλήλους της Πυροσβεστικής καθώς και ο διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού όπως επίσης και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Εν τέλει οι 2 επιβάτες απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα σε νοσοκομείο της περιοχής για να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα.

Ουρές χιλιομέτρων στην Εγνατία λόγω του τροχαίου
Ουρές χιλιομέτρων στην Εγνατία λόγω του τροχαίου / Φωτογραφία epirustv.gr.

Οι αρχές έχουν διακόψει την κυκλοφορία στο σημείο καθώς πέρα από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, στο δρόμο έχουν χυθεί οι πατάτες που μετέφερε το φορτηγάκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο με την αρκούδα που επιτέθηκε και σκότωσε τον 61χρονο ορειβάτη στη Δράμα - Η στιγμή που πέφτει στο γκρεμό
«Ρίξε Δημήτρη», ακούγεται την στιγμή που μάλλον οι δυο φίλοι ρίχνουν σπρέι πιπεριού στην αρκούδα - Το βίντεο είχε σταλθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια
Η αρκούδα που κατέγραψε ο ορειβάτης λίγο πριν τη μοιραία πτώση