Ελλάδα

Ηράκλειο: Έκλεβαν επί 5 ώρες περίπτερο, αλλά πλήρωσαν το λάθος με τα barcode (vid)

Τις κινήσεις δυο δραστών στο Ηράκλειο κατέγραψαν επί πέντε ώρες κάμερες ασφαλείας να.. σηκώσουν ένα ολόκληρο περίπτερο, αλλά το μοιραίο λάθος τους οδήγησε στα χέρια της αστυνομίας.  

Μπορεί να μην κατάφεραν να μπουν από την πόρτα του περίπτερου, αλλά δεν πτοήθηκαν, αφού είχαν στήσει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, με παρακολούθηση, καταγραφή μέσων ασφαλείας και παραβιάσεις ακόμα και από την πιο μικρή χαραμάδα.

Οι διαρρήκτες από τις 12:30 σύμφωνα με την αστυνομία περιτριγυρίζουν το περίπτερο, να υπολογίζουν τις κινήσεις τους, μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια παραβίασης της πόρτας και να επιστρέφουν λίγο αργότερα με λοστούς καταφέρνοντας να μπουν από τα πλάγια σπάζοντας το μεταλλικό πλέγμα.

Ο ένας από τους δύο δράστες, αφού εισβάλλει μέσα στο περίπτερο από το παράθυρο, αρπάζει το ταμείο, το δίνει στον συνεργό του και στη συνεχεία λεηλατεί το εμπόρευμα του περιπτέρου αρπάζοντας από τσιγάρα μέχρι και ποτά, χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό κάδο απορριμμάτων.

Στη συνέχεια δυο διαρρήκτες έφυγαν ανενόχλητοι έχοντας αρπάξει 100 ευρώ σε μετρητά και εμπόρευμα αξίας 10.000.

Έντρομος ο περιπτεράς, αντίκρυσε λίγες ώρες μετά την περιουσία του λεηλατημένη.

Μάλιστα οι διαρρήκτες είχαν το θράσος να πουλήσουν το εμπόρευμα που άρπαξαν σε τσιγάρα άλλο περίπτερο στην περιοχή του Ηρακλείου, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψη τους μέσω της ιχνηλάτησης του barcode.

Η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει μέσα σε 5 ημέρες τους δυο δράστες και να επιστρέψει το εμπόρευμα που δεν είχε προλάβει να πουληθεί στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ο οποίος ευχαρίστησε θέρμα την αστυνομία για εξιχνίαση και απόδοση των κλοπιμαίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ξανά μαζί με τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη – Που εστιάζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι ξανά μαζί με την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, παρά το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγο καιρό την κατηγορούσε...
Ειρήνη Μουρτζούκου
«Δεν είναι αυτό το πόδι μου» ούρλιαζε σε κατάσταση σοκ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από φορτηγό στον Μαραθώνα
«Καθόμουν στο πεζοδρόμιο και κανονικά το φορτηγό έπρεπε να είχε στρίψει. Δεν έστριψε, ήρθε ευθεία προς εμένα με πολύ ταχύτητα», περιγράφει ο 16χρονος μαθητής
Το σημείο του τροχαίου στη Λεωφόρο Μαραθώνος
«Πυρά» Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη - «Ποιόν εξυπηρετείτε;»
«Για ποιον λόγο κύριε Κασελάκη, μιλάτε για ενδεχόμενο συσχετισμό των ελαιών σιλικόνης μετασχηματιστών της Siemens με την Πυρόσφαιρα που στέρησε το οξυγόνο και κατέκαψε τα παιδιά μας;» γράφει η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Στέφανος Κασσελάκης 8