Ελλάδα

Κάγκελα παντού! Αδιάβατη η Αθήνα λόγω επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ

Κάτι παραπάνω από εμφανή είναι τα μέτρα ασφαλείας λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα του Προέδρου του Ισραήλ. Το μεγαλύτερο μέρος της πλατείας Συντάγματος έχει αποκλειστεί με κάγκελα ενώ παντού υπάρχουν αστυνομικοί.

Η επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν θα αλλάξει ως και το απόγευμα της Τετάρτης κάποιες από τις συνήθειες των Αθηναίων. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Ένστολοι και μη αστυνομικοί βρίσκονται παντού ελέγχοντας τους χώρους πέριξ του ξενοδοχείου μεγάλη Βρετανία.

ise ise

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην είσοδο του ξενοδοχείου έχει τοποθετηθεί ειδική τέντα για να “κόβει” το οπτικό πεδίο κατά την είσοδο ή την έξοδο του υψηλού προσκεκλημένου.

ise

ise

Ο δρόμος μπροστά στο ξενοδοχείο είναι αποκλεισμένος, απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων τα οποία αναγκαστικά πρέπει να κινηθούν προς την Πανεπιστημίου.

ise

Ο σταθμός του μετρό Συντάγματος είχε αποκλειστεί σήμερα το πρωί από τις 09:00 ως τις 11:30 και τα τρένα διέρχονταν χωρίς στάση. Κατά περίπτωση και ανάλογα με τις μετακινήσεις του Προέδρου του Ισραήλ θα υπάρχουν και ολιγόλεπτες διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Πάτρα μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από την χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται
ΦΩΤΟ tempo24.news
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
«Ετοιμάσαμε την τελευταία της βαλίτσα, δεν γύρισε ποτέ» λέει ο σύντροφος της 42χρονης αεροσυνοδού του μοιραίου Falcon
Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να δουν αν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση από τρίτους πριν από τη μοιραία πτήση
Μαρία Παππά