Ελλάδα

Και επίσημα το 22,11% του MEGA στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη ανήκει και επίσημα το 22,11% του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Με ανακοίνωσή της, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι στις 11/08/2017 η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε. του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 11.8.2017 η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» γνωστοποίησε στην εταιρεία την απόκτηση 22.287.362 μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Οι μετοχές αποκτήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 67159/10.8.2017 πράξη της συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα σε ολοκλήρωση της διαδικασίας ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία σε σχέση με την εταιρεία «ΔΟΛ Α.Ε.».

Οι μετοχές ανήκαν στην ‘ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β’ για την οποία η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακηρύχθηκε ως αγοράστρια δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2030/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας). Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» ελέγχεται από τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος είναι κατά 100% μέτοχος της».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16