Ελλάδα

Καιρός: Απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου!

Σε ισχύ είναι από τις 5:30 το απόγευμα απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατα τόπους τα 9 μποφόρ.

Απαγόρευση απόπλου ισχύει και για τη γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι ακυρώσεις δρομολογίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Αχαΐα: Στο νοσοκομείο και σε σοβαρή κατάσταση εγκαυματίας - Εκκενώνονται 17 οικισμοί
Εκκενώνονται οι περιοχές Μοιραίικα, Παλαιά Περιστέρα, Χαϊκάλι, Άγιος Στέφανος και Θεριανό, Καμενίτσα, Αχαϊκό, Διδαχέικα, Αλισσός, Λούσικα, Σπαλιαρέικα, Άγιος Νικόλαος Κράλης, Άγιος Στέφανος, Κατσαϊταίικα, Κάτω_Μαζαράκι, Θωμαίικα και Κάπελη
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 10 δευτερόλεπτα
3