Ελλάδα

Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα δυτικά και τα νότια 6 μποφόρ

Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη (30.07.2025) σε αρκετές περιοχές της χώρας. Στις υπόλοιπες θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι, κυρίως στα ορεινά.

Από το βράδυ στη δυτική και βαθμιαία στη κεντρική Μακεδονία πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα δυτικά και τα νότια 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν στις περισσότερες περιοχές τους 32 με 34 και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική, Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων, κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5 στρεφόμενοι το μεσημέρι σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Νέα αύξηση των νεφώσεων αναμένεται από τις βραδινές ώρες με πιθανότητα αργά τη νύχτα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 στρεφόμενοι το μεσημέρι – απόγευμα σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Σχεδόν αίθριος με τοπικές νεφώσεις. Από τις προμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι, κυρίως στα ορεινά. Από το βράδυ στη δυτική και βαθμιαία στη κεντρική Μακεδονία πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες νοτίων διευθύνσεων έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 με 35 και τοπικά έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ορεινά όπου πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 με 34 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων κυρίως στα ορεινά της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς .
Ανεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα θαλάσσια τοπικά έως 5 μποφόρ. Εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 με 36 βαθμούς και στις Σποράδες έως 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκόλλησαν σοβάδες σε σχολείο του Πόρτο Ράφτη και έπεσαν στα κεφάλια μαθητών - Τραυματίστηκαν δύο παιδιά
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Κώστας Σωτηρίου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για «κρατική αδιαφορία και υποχρηματοδότηση» που αφήνουν τα σχολεία «να ρημάζουν»
Η σχολική αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη
Συγκλονίζουν οι γυναίκες Φραγκιαδάκηδων και Καργάκηδων για το μακελειό στα Βορίζια: «Κι εμείς έχουμε μίσος αλλά θέλουμε να τελειώσει αυτό»
«Έχουμε όλες αρσενικά κοπέλια, χύθηκε αίμα και από την πλευρά τους και από την πλευρά μας, δεν πρέπει να σταματήσει αυτό; Αυτές μόνο βάζουν ‘φωτιά’ στους άντρες τους» λέει η σύζυγος του 29χρονου κατηγορούμενου
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Στο κρατητήριο ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του – Την Πέμπτη περνά Αυτόφωρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι οδηγείται στην Αστυνομία, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς υπάρχει αντίστοιχο συμβάν στις 14 Ιανουαρίου
Πόρτα περιπολικού 5