Ελλάδα

Καιρός: Ισχυρές βροχές από το απόγευμα – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι τα νησιά του Ιονίου, τα παράκτια της Ηπείρου, η δυτική Στερεά και η δυτική και νότια Πελοπόννησος

Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα του Σαββάτου (15.2.25) με βροχές και καταιγίδες προβλέπει το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, θα διαρκέσει από αργά το απόγευμα του Σαββάτου έως και το πρωί της Κυριακής και θα εκδηλωθεί από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι τα νησιά του Ιονίου, τα παράκτια της Ηπείρου, η δυτική Στερεά και η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

Επίσης, από το πρωί της Κυριακής, η κακοκαιρία θα χτυπήσει την ανατολική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα τη δυτική και νότια Κρήτη, τις Κυκλάδες και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, ύφεση των φαινομένων προβλέπεται από το μεσημέρι της Κυριακής και από τα δυτικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό