Ελλάδα

Καιρός – Καλλιάνος: Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Άστατος θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα, με βροχές, τοπικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Παρά το γεγονός ότι η Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή θα είναι τρεις καλές ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας με, μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, η Καθαρά Δευτέρα θα δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου, με το πέταγμα του χαρταετού να αναβάλλεται για του… χρόνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Eντατικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί