Ελλάδα

Καιρός: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή 27/01

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 27/01 τα σχολεία στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Όπως τόνισε ο κ.Πατούλης οι μαθητές στην Αττική θα πάνε κανονικά στα σχολεία τους καθώς οι προβλέψεις των μετεωρολόγων λένε πως η κακοκαιρία θα υποχωρήσει σταδιακά τις επόμενες ώρες.

Έτσι η Περιφέρεια Αττικής κρίνει πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής λειτουργίας των σχολείων. Να θυμίσουμε πως νωρίτερα την Πέμπτη είχε δοθεί εντολή να ανασταλεί η λειτουργία των εσπερινών, αλλά και των σχολείων που γίνονται απογευματινά μαθήματα, λόγω της κακοκαιρίας που χτύπησε το Λεκανοπέδιο.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε τρία «κύματα» ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ νότια της Κάσου και της Καρπάθου – Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι
«Τέτοιοι σεισμοί γίνονται εφάπαξ», είπε ανέφερε ο Ευθύμης Λέκκας - Ηχησε το 112 το οποίο έδινε προειδοποίηση για τσουνάμι, και το οποίο καλούσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις ακτές
Σεισμός ανοιχτά της Κάσου
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ νότια από την Κάσο και την Κάρπαθο - Μήνυμα από το 112 για πιθανό τσουνάμι
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω - Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές - Καθησυχαστικός ο Ευθύμιος Λέκκας - Μετασεισμός 3,4 Ρίχτερ
Ο χάρτης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες