Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Κολόνα της ΔΕΗ σκάει σαν… κρότου λάμψης! video

Καιρός: Κολόνα της ΔΕΗ σκάει σαν… κρότου λάμψης! video

Ο καιρός έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλα προβλήματα, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Ο καιρός έχει χαλάσει απότομα τα τελευταία εικοσιτετράωρα και μάλιστα δεν προβλέπεται κάτι πολύ διαφορετικό τις επόμενες μέρες. Ίσα – ίσα, η προσοχή όλων πρέπει να είναι μεγάλη, αφού ο κυκλώνας “Ζορμπάς” έρχεται την Παρασκευή, 28.09.2018.

Η παραμικρή… σπίθα είναι αρκετή για να ανάψει η φωτιά και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Κάτι που αποδεικνύεται από τις παρακάτω εικόνες, που μεταφέρει το irafina.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεγάλος ήταν ο κίνδυνος να εκδηλωθεί πυρκαγιά στη Ραφήνα, και πιο συγκεκριμένα στο Μπλε Λιμανάκι, όταν κολόνα της ΔΕΗ πέταγε σπινθήρες σε μεγάλη απόσταση!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, 27.09.2018, στην συμβολή των οδών Καβουνίδου και Προποντίδος.

Κάτοικος της περιοχής που το αντιλήφθηκε, κάλεσε άμεσα στην Πυροσβεστική και στην ΔΕΗ, καθώς λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή ο κίνδυνος ήταν μεγάλος. Από ότι ανέφερε, το γεγονός πρέπει να οφείλετε σε κάποιο καλώδιο το οποίο έχει κοπεί.

Καιρός: Δείτε το απίστευτο βίντεο

καιρός

Χέρι – χέρι “Ξενοφών” και “Ζορμπάς”

Ο “Ζορμπάς” θα μας επηρεάσει από την Παρασκευή (28.09.2018) κυρίως τις δυτικές και νότιες περιοχές της χώρας, δηλαδή τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, τη Μεσσηνία, τη Λακωνία, τα Κύθηρα και την Κρήτη, με έντονες βροχές και αρκετές καταιγίδες.

Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται ουσιαστικά από την Κυριακή (30.09.2018) και μετά και καθώς θα μπαίνει πια ο Οκτώβριος φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλύτερος με περισσότερο ήλιο, λιγότερους ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι 25 – 26 βαθμούς Κελσίου, κοντά στα φυσιολογικά, επιτέλους, για την εποχή επίπεδα.

Ακούστε τον Τάσο Αρνιακό:

Πηγή: irafina.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις