Ελλάδα

Καιρός: Μήνυμα του 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πολιτική Προστασία εξαιτίας της νέας κακοκαιρίας που πλήττει από τα ξημερώματα της Παρασκευής την χώρα και αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης του 112 και εστάλη μήνυμα προειδοποίησης για την κακοκαιρία στους κατοίκους της Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων νήσων και δυτικής Πελοποννήσου.

Στο μήνυμα του 112 αναφέρεται: «Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο: Περιοχές σε Ήπειρο, Δυτική Ελλάδα, Ιόνια νησιά & σε δυτική Πελοπόννησο. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις – Ακολουθείτε οδηγίες των Αρχών».

Σημειώνεται πως την Πέμπτη η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται ισχυρές βροχές, έντονες χαλαζοπτώσεις, αλλά και κεραυνοί. 

https://twitter.com/112Greece/status/1580796133483630593?s=20&t=ZT3QBaGPyLWoEUS8nKMb9A

Τέλος, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας που θα πλήξει τη δυτική και νότια Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία
Συνελήφθη οικιακή βοηθός στη Χίο για σωματική βλάβη σε βάρος ηλικιωμένου - Τον χτύπησε στο κεφάλι και τον έδεσε στο κρεβάτι
Το περιστατικό αποδείχτηκε με βίντεο που κατέθεσε η κόρη του θύματος στην Αστυνομία, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας της και η μητέρα της με την οικιακή βοηθό
Μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας