Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Σοβαρή επιδείνωση Παρασκευή και Σάββατο – Έρχονται καταιγίδες απρόβλεπτης έντασης

Προειδοποίηση για ραγδαία αλλαγή του καιρού από τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Η επιδείνωση του καιρού φαίνεται πολύ σοβαρή, σύμφωνα με ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook.

Ο γνωστός μετεωρολόγος ζητά προσοχή και αναφέρει ότι σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και κυρίως το Σάββατο, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ο καιρός θα αλλάξει και αναμένονται κατά τόπους σφοδροί άνεμοι και σε θάλασσα και σε ξηρά.

Αναμένονται επίσης βροχές και καταιγίδες προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες, σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρωτοχρονιά με κρύο, παγετό και ισχυρούς ανέμους - Χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές
Η επιδείνωση του καιρού οφείλεται στις ψυχρές αέριες μάζες που θα κινηθούν από τη Βόρεια Ευρώπη και προς την Ελλάδα, φέρνοντας την πρώτη ουσιαστική «εισβολή» του χειμώνα της σεζόν
Κρύο