Ελλάδα

Καιρός: Στη Ρόδο η πρωτιά στον καύσωνα – Τα 40άρια επέστρεψαν από σήμερα

Το όμορφο νησί της Ρόδου «ψήθηκε» σήμερα (08.07.2024) λίγο παραπάνω από ότι η υπόλοιπη χώρα, λόγω καύσωνα καθώς η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,  ο  καύσωνας «επισκέφτηκε» την Λίνδο στη Ρόδο καθώς η μέγιστη θερμοκρασία που σημειώθηκε ήταν ίση με 40.9 °C

Μακριά από τη Ρόδο, η αμέσως επόμενη περιοχή με υψηλή θερμοκρασία ήταν η Γιαβαλού Αιτωλοακαρνανίας, με τον υδράργυρο να «χτυπά» τους 40.3 βαθμούς.

Στον σχετικό πίνακα όπου παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες, στην τρίτη θέση καταγράφηκε η Σπάρτη με 40.2 βαθμούς για να ακολουθήσει η Σκάλα Μεσσηνίας με 39.8 βαθμούς.

meteo

Τους 39 βαθμούς έγραψε το θερμόμετρο σε Πάτρα Κόνιτσα, Μεγαλόπολη και Αγρίνιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα