Ελλάδα

Καιρός: Σχεδόν 5.000 κεραυνοί έπεσαν στη χώρα – Μεγάλα και τα ύψη βροχόπτωσης

Η κακοκαιρία με το φαινόμενο της «Ψυχρής Λίμνης» έχει προκαλέσει προβλήματα άκρως παράξενα για την εποχή.

Σχεδόν 5000 κεραυνούς είχε καταγράψει έως τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (18.07.2021) το σύστημα ανίχνευσης ηλεκτρικών εκκενώσεων ZEUS.

Παράλληλα σημαντικά ύψη βροχόπτωσης καταγράφονται από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Στο χάρτη απεικονίζονται οι καταγραφές των ηλεκτρικών εκκενώσεων και εμπεριέχεται πίνακας με τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης.

keravnoi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα