Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Κακοκαιρία Daniel: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα και τροποποιήσεις δρομολογίων σε Μετρό και ΗΣΑΠ

Κακοκαιρία Daniel: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα και τροποποιήσεις δρομολογίων σε Μετρό και ΗΣΑΠ

Η κακοκαιρία Daniel σαρώνει και την Αττική, προκαλώντας διακοπές κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ενώ υπάρχουν και τροποποιήσεις δρομολογίων στο ΜΕΤΡΟ και τον ΗΣΑΠ, καθώς πλημμύρισαν σταθμοί!  

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας, στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην περιοχή του Πικερμίου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της υπόγειας γέφυρας στην περιοχή της Μαγούλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) και παραμένουν σε ισχύ λόγω εισροής μεγάλης ποσότητας υδάτων στην τροχιά στο τμήμα Μοναστηράκι – Θησείο. Η κυκλοφορία προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Ταύρος και
Ομόνοια- Κηφισιά.

Απίστευτες οι εικόνες που καταγράφηκαν και στον σταθμό “Ευαγγελισμός” του Μετρό, με αποτέλεσμα οι συρμοί να περνούν από εκεί, χωρίς όμως να κάνουν στάση.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις