Ελλάδα

Κακοκαιρία Elias – Βόλος: «Έσκασε» ο δρόμος στην Αγριά και βγήκε έξω ο αγωγός

Αντιμέτωποι με την απόλυτη καταστροφή είναι για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι της Μαγνησίας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias. Απελπιστική είναι η κατάσταση στο Βόλο, που για ακόμη μια φορά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπίτια πλημμύρισαν και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Στην Αγριά Βόλου οι δρόμοι καταστράφηκαν από το μεγάλο όγκο νερού που έφερε η κακοκαιρία Elias, ενώ συγκλονιστική είναι η εικόνα σε δρόμο του χωριού όπου ο δρόμος στην κυριολεξία έσκασε με αποτέλεσμα να βγει στην επιφάνεια ένας τεράστιος αγωγός.

Η άσφαλτος έχει καταστραφεί σχεδόν σε όλους τους δρόμους του χωριού, αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί, ενώ οι δρόμοι είναι γεμάτοι φερτά υλικά.

Η εικόνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής, ενώ οι κάτοικοι κοιτάζουν ανήμποροι όλα όσα συμβαίνουν.

Δείτε το βίντεο: 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο