Ελλάδα

Κακοκαιρία: Διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα – Όλες οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ήμερου Πεύκου από το ύψος της οδού Φιλίας έως την οδό Μαραθώνος στα Σπάτα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αττική αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας που έχει «χτυπήσει» από νωρίς το πρωί, με ισχυρούς ανέμους και σφοδρές βροχοπτώσεις, οι οποίες έχουν προκαλέσει πλημμύρες και προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία σήμερα Τετάρτη (21.01.2026) την Αττική η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ήμερου Πεύκου από το ύψος της οδού Φιλίας έως την οδό Μαραθώνος στα Σπάτα.

Όλες οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Παράλληλα σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr/kykloforiakes-rythmiseis-logo-ektakton-kairikon-fainomenon/) οι πολίτες μπορούν να δουν όλες τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που είναι σε ισχύ λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, καθώς και την επικρατούσα κατάσταση στο οδικό δίκτυο της επικράτειας.

Στην Επαρχιακή Οδό Χορτιάτη – Αγ. Βασιλείου σημειώθηκε στις 8:15 διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης και ολισθηρότητας του οδοστρώματος, η οποία αποκαταστάθηκε.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, απαγορεύτηκε ο απόπλους των επιβατικών-οχηματαγωγών πλοίων της πορθμειακής γραμμής Πρίνου – Καβάλας και αντίστροφα.

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

κυκλοφοριακές ρυθμνίσεις

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης και προειδοποιεί πως τα φαινόμενα, με βροχές, χιονοπτώσεις και ανέμους μέχρι 9 μποφόρ, θα είναι επικίνδυνα στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο μέχρι το απόγευμα, στην Αττική, τη Βοιωτία και την Εύβοια μέχρι το βράδυ, στις Σποράδες πρόσκαιρα το απόγευμα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου τη νύχτα Τετάρτης προς Πέμπτη. Μηνύματα 112 σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος