Ελλάδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε Αττική οδό, περιφερειακή Υμηττού και Αιγάλεω

Η κακοκαιρία Ελπίδα έχει προκαλέσει σφοδρές χιονοπτώσεις και βασικό μέλημα είναι να μείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο. 

Με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, απαγορεύεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, έως την ύφεση των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, περιφερειακής Υμηττού και περιφερειακής Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την Τροχαία, από την απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας, φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι και οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η ΕΛΑΣ κάνει ό,τι είναι εφικτό για να αντιμετωπίσει τη δυσχέρεια που παρατηρείται στην Αττική οδό, λόγω της χιονόπτωσης και στα δύο ρεύματα, από Παιανία έως Μεταμόρφωση, ενώ πραγματοποιεί αντιδρομήσεις στις εξόδους αυτής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο και φωτογραφίες από τη νέα συγκέντρωση μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη για τα Τέμπη - «Ίσως είναι η τελευταία φορά»
Η Κατερίνα Βουτσινά, αδελφή θύματος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους αντί για «παρών» ή «παρούσα», να φωνάζουν «δολοφονήθηκε» μετά από κάθε όνομα
Συγκέντρωση συγγενών των θυμάτων των Τεμπών μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη
5