Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χωρίς ρεύμα και νηστικοί οι ασθενείς στη μονάδα Covid του «Σωτηρία»

Χωρίς ρεύμα έμεινε χθες (24.01.2022) η μονάδα covid του νοσοκομείου “Σωτηρία”, όπου νοσηλεύονται πέντε ασθενείς.

Η η συγκεκριμένη μονάδα είχε αποκλειστεί μέσα στο κτηριακό συγκρότημα του νοσοκομείου καθώς δεν είχε γίνει καμία διάνοιξη στο οδικό δίκτυο ώστε να επικοινωνούν τα δεκάδες κτίρια μεταξύ τους.

Οι εργαζόμενοι στη Μονάδα προσέφεραν τις υπηρεσίες υγείας στους νοσηλευόμενους ντυμένοι με διπλά μπουφάν και σκούφους.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σημείωσε πως τα προβλήματα θέρμανσης και ηλεκτροδοσίας στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αποκαταστάθηκαν. Όσον αφορά στα προβλήματα σίτισης που παρατηρήθηκαν χθες, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι επειδή οι κτιριακές εγκαταστάσεις του «Σωτηρία» είναι απλωμένες σε δάσος, εχθές υπήρχε πτώση δέντρων με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση προς τα μαγειρεία.

Πρόσθεσε ότι εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ασθενείς, δηλαδή, δόθηκε το βραδινό κανονικά αλλά δεν ήταν το πλήρες βραδινό που μπορούσε να δοθεί από τα μαγειρεία. Σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη, υπήρχε η πρόβλεψη, σε περίπτωση προβλήματος πρόσβασης στα μαγειρεία, να υπάρχουν τρόφιμα και στις κλινικές για να μπορέσει να δοθεί το βραδινό. «Σήμερα το πρωί δόθηκε κανονικά το πρωινό και τώρα που αποκαθίσταται το πρόβλημα με τα πεσμένα δέντρα για να υπάρξει πρόσβαση στα μαγειρεία, θα λειτουργήσουν κανονικά. Είναι θέμα περίπου μίας ώρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα 4