Ελλάδα

Κακοκαιρία: Ιδιοκτήτης φορτηγού στην Πάρο, έδεσε το όχημά του με σχοινιά για να μην το «πάρει» το νερό

Δραματικές ώρες βιώνει η Πάρος και εν γένει τα Δωδεκάνησα από την κακοκαιρία

Τις τελευταίες ώρες, η κακοκαιρία που χτυπά τη χώρα με έντονα καιρικά φαινόμενα, έχει βάλει στο «μάτι» και τα Δωδεκάνησα με σφοδρές πλημμύρες να προκαλούν έντονες ζημιές. 

Το μέγεθος της έντασης του άγριου καιρικού φαινομένου που σάρωσε τη Νάουσα στην Πάρο, μαρτυρείται και από την απεγνωσμένη προσπάθεια ιδιοκτήτη μικρού φορτηγού οχήματος να το περισώσει, όπως σημειώνει το parianostypos.gr σε σημερινό (01.04.2025) δημοσίευμα.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον ποταμό ή στο λιμάνι που υπέστησαν τις μεγαλύτερες καταστροφές από τους υδάτινους χείμαρρους που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση, αλλά μέσα στον οικιστικό ιστό.

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα μικρό φορτηγό δεμένο με σχοινιά ώστε να μην παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά σε κεντρικό σημείο μέσα στο χωριό της Νάουσας.

Σημειώνεται, πως νωρίτερα, λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (01.04.2025), ήχησε το 112 στα κινητά των κατοίκων των Δωδεκανήσων, με σκοπό να τους προειδοποιήσει για την κακοκαιρία που αναμένεται τις επόμενες ώρες να πλήξει το νησί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Συνεχίζεται το «μικρό καλοκαιράκι» με τη θερμοκρασία έως τους 31 βαθμούς – Αναλυτική πρόγνωση
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τις πρωινές ώρες τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ
Ζέστη στην Αθήνα 1
Άνδρας χτύπησε και απείλησε την σύζυγό του στο Πήλιο - «Μέχρι να γυρίσω να έχεις σκάψει τον λάκκο σου» της είπε
Η κόρη του ζευγαριού βέβαια ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος, αποδίδοντας τις καταγγελίες στην ψυχική κατάσταση της μητέρας της
Κορίτσι
ΣτΕ: «Όχι» στην τακτοποίηση αυθαιρέτων σε υπαίθριους χώρους χωρίς κανονισμό οροφοκτησίας και αν εκφράζονται αντιρρήσεις από συνιδιοκτήτη
Με τον τρόπο αυτό το ΣτΕ καθιστά σαφές ότι το δικαίωμα συναπόφασης των συνιδιοκτητών υπερέχει έναντι της βούλησης της πλειοψηφίας
Πολυκατοικίες