Ελλάδα

Κακοκαιρία: Ιδιοκτήτης φορτηγού στην Πάρο, έδεσε το όχημά του με σχοινιά για να μην το «πάρει» το νερό

Δραματικές ώρες βιώνει η Πάρος και εν γένει τα Δωδεκάνησα από την κακοκαιρία

Τις τελευταίες ώρες, η κακοκαιρία που χτυπά τη χώρα με έντονα καιρικά φαινόμενα, έχει βάλει στο «μάτι» και τα Δωδεκάνησα με σφοδρές πλημμύρες να προκαλούν έντονες ζημιές. 

Το μέγεθος της έντασης του άγριου καιρικού φαινομένου που σάρωσε τη Νάουσα στην Πάρο, μαρτυρείται και από την απεγνωσμένη προσπάθεια ιδιοκτήτη μικρού φορτηγού οχήματος να το περισώσει, όπως σημειώνει το parianostypos.gr σε σημερινό (01.04.2025) δημοσίευμα.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον ποταμό ή στο λιμάνι που υπέστησαν τις μεγαλύτερες καταστροφές από τους υδάτινους χείμαρρους που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση, αλλά μέσα στον οικιστικό ιστό.

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα μικρό φορτηγό δεμένο με σχοινιά ώστε να μην παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά σε κεντρικό σημείο μέσα στο χωριό της Νάουσας.

Σημειώνεται, πως νωρίτερα, λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (01.04.2025), ήχησε το 112 στα κινητά των κατοίκων των Δωδεκανήσων, με σκοπό να τους προειδοποιήσει για την κακοκαιρία που αναμένεται τις επόμενες ώρες να πλήξει το νησί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Eντατικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί
Γρίφος με το καμένο αυτοκίνητο και την απανθρακωμένη σορό στη Βοιωτία - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία
Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το καμένο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου βρέθηκε το πτώμα του άνδρα - Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολοφονία του 42χρονου στην Αράχωβα
Το καμένο αυτοκίνητο στη Βοιωτία
Δύο 15χρονοι πούλησαν τα ναρκωτικά στον μαθητή που κατέρρευσε σε σχολείο της Πάτρας – Συνελήφθησαν οι ανήλικοι και οι γονείς τους
Στις 8 οι συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο 13χρονος που έκανε την χρήση - Κατασχέθηκαν 2 τηλέφωνα - Με σπασμούς και σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε ο μαθητής στο νοσοκομείο
ΔΙΑΣ σε σχολείο 14