Ελλάδα

Κακοκαιρία – Μαγνησία: Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον δείχνει τις καταστροφές στη Μήλινα

Βίντεο από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στο χωριό Μήλινα της Μαγνησίας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, που έχει σπίτι στο Πήλιο και κάνει πολύ συχνά διακοπές εκεί.

«Αυτή είναι η εικόνα από το σημείο. Βλέπετε ότι η γέφυρα πίσω μου έχει παρασυρθεί εντελώς από τη θάλασσα. Οι καφετέριες συνήθως είναι γεμάτες από κόσμο», αναφέρει ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, δείχνοντας τις καταστροφές της κακοκαιρίας στο συγκεκριμένο χωριό της Μαγνησίας, καθώς κάνει συχνά διακοπές στην περιοχή.

Στο φόντο φαίνεται ο ιδιοκτήτης ενός παραθαλάσσιου εστιατορίου, ο οποίος χαιρετά την κάμερα. Ο Στάνλεϊ Τζόνσον τον πλησιάζει, του λέει καλημέρα και τον ρωτάει «πώς είσαι;» ενώ του ζητάει να πει δυο λόγια για το βίντεο, το οποίο θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τον ευχαριστεί και του απαντάει ευγενικά «όχι τώρα» εννοώντας ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για δηλώσεις.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson)

Η κακοκαιρία Daniel έχει αφήσει πίσω της τεράστιες και ανυπολόγιστες καταστροφές σε όλη τη Θεσσαλία. Η στάθμη του Πηνειού έχει ανέβει στα 10 μέτρα και η Λάρισα πλημμυρίζει, με τις Αρχές και τους κατοίκους να δίνουν μάχη με τα νερά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
«7,5 χρόνια μετά, όλοι ξέραμε ότι υπήρχαν νεκροί από νωρίς, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά δεν μπορώ να δέχομαι να προσβάλλουν εμάς, αν δεν μπορείς να μιλήσεις με αλήθεια είναι προτιμότερο να σιωπάς» λέει η εγκαυματίας από την πυρκαγιά
Κάλλι Αναγνώστου για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν ξέραμε για νεκρούς στο Μάτι; Ντροπή και ανήθικο»
Συνελήφθησαν τέσσερις διαρρήκτες που «ρήμαξαν» 16 εταιρείες και σπίτια στην Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο
Οι τέσσερις συλληφθέντες ηλικίας 34, 36, 41 και 47 χρόνων κατηγορούνται πως αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 298.000 ευρώ μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων μηνών
Διαρρήξεις