Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αύριο η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα

Αύριο (05.02.2023) το μεσημέρι θα γίνει σύσκεψη, στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», είπε σήμερα ο Γιώργος Πατούλης. 

Κατά τον κ. Γιώργο Πατούλη, τα πάντα για την υπόθεση των σχολείων θα εξαρτηθούν από την ένταση που θα έχει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

«Το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε. Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους της χώρας. Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις που δεν θα διακινδυνεύουν τα παιδιά μας», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Πατούλης.

«Είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στον πρώτο όροφο σπιτιού στην Πάτρα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας ηλικιωμένης
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το σπίτι μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της
Πάτρα
Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Βίντεο από τις τελευταίες εργασίες – Έκλεισε η Βασιλέως Κωνσταντίνου
Από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρξει ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας - Οι κλειστοί δρόμοι την Κυριακή στην κλασική διαδρομή
Τελευταίες εργασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο