Ελλάδα

Καλή Καλό: Έτσι βρέθηκαν τα οστά του γιου της μέσα στο σπίτι της ηθοποιού

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” για το πώς αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό της ηθοποιού Καλής Καλό, η οποία φέρεται να έκρυβε τα οστά του γιου της, στο σπίτι της στην Άνω Κυψέλη

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι της Καλής Καλό, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Ιουλίου. Στο διαμέρισμα βρίσκονταν η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η γυναίκα που την φρόντιζε τους τελευταίους δύο μήνες, οι οποίοι έψαχναν τα πράγματα της, προκειμένου να της τα μεταφέρουν στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου η ηθοποιός νοσηλεύεται από την 1η Ιουλίου. 

Έτσι, εντόπισαν το οστεοφυλάκιο και ειδοποίησαν τις αρχές. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, οι αστυνομικοί αντίκρισαν δεξιά από την πόρτα της εισόδου το οστεοφυλάκιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν ανθρώπινα οστά, μαζί με μία φωτογραφία ενός άνδρα. 

Τα οστά παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Νεκροτομείο Αθηνών για να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο γιος της ηθοποιού, Χρήστος Καλό, τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας σε ηλικία 13 ετών και -παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί- απεβίωσε το 1988 σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με διπλή πτώση 27χρονης από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Μαρούσι - Νοσηλεύεται τραυματισμένη
Τη στιγμή του συμβάντος βρισκόταν στο διαμέρισμα και ένας άντρας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον σύζυγό της, με τον οποίο φέρεται να συγκατοικούσε η γυναίκα
Περιπολικό
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία