Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καλοκαίρι virus free, και όμως γίνεται

Καλοκαίρι virus free, και όμως γίνεται

Μπορεί να «πετάξαμε» τις μάσκες, αλλά είναι σαφές πως ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ. Και δεν είναι ο μοναδικός ιός που… ζει μαζί μας.

Φέτος θα είναι το τρίτο καλοκαίρι εν μέσω πανδημίας. Θα είναι όμως διαφορετικό από τα άλλα. Χωρίς μέτρα μεν αλλά με τον κορονοϊό πάντα εδώ. Οπότε, ακόμη και στις διακοπές θα πρέπει να είμαστε alert.

Το λένε όλοι οι ειδικοί άλλωστε στις καθημερινές δηλώσεις τους, μετά τη νέα αύξηση των κρουσμάτων: δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα ατομικά μέτρα προστασίας. Να πλένουμε συχνά τα χέρια μας, να μην πιάνουμε το πρόσωπό μας, να φοράμε μάσκα όπου χρειάζεται και να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό.

Το τελευταίο είναι ένα από τα σημεία κλειδιά.

Φανταστείτε να είστε οικογένεια με μικρά παιδιά. Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα που πρέπει, κατ’ απαίτηση των λιλιπούτειων μελών της, να κουβαλήσετε στις διακοπές και την παραλία (για τους… αμύητους: μπρατσάκια, τουβλάκια, κουβαδάκια, μπάλες, φτυαράκια, κούκλες, αυτοκινητάκια), να πρέπει να κουβαλήσετε και ένα αντισηπτικό για κάθε παιδί κι άλλο ένα για να απολυμαίνετε τις ξαπλώστρες, τις κοινόχρηστες τουαλέτες, τις καρέκλες. Κουραστήκατε; Λογικό.

Ευτυχώς για όλους όσους έχουν παιδιά αλλά και για εκείνους που δεν έχουν αλλά θέλουν να είναι σίγουροι πως εκεί όπου θα κάτσουν δεν θα υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν τίποτα, ήρθε το Dettol Spray 2 σε 1. Το απόλυτο gadget του καλοκαιριού!

Γιατί εκτός από τον κορονοϊό, ας μην ξεχνάμε, υπάρχουν κι άλλοι ιοί, μικρόβια και βακτήρια. Και για να περάσετε ένα ήσυχο, ξεκούραστο και χαλαρό καλοκαίρι, για να μην ανησυχείτε τι θα αγγίξετε, που θα ακουμπήσετε κι αν αυτό έχει πάνω κάποιον ιό ή κάποιο βακτήριο, το Dettol Spray 2 σε 1 ήρθε να σας λύσει τα χέρια.

Γιατί στην παραλία μπορείτε με το ίδιο προϊόν να ψεκάσετε την ξαπλώστρα ή την καρέκλα σας και να απολυμάνετε τα χέρια σας. Στο πλοίο να απολυμάνετε το κάθισμά σας ή τον καναπέ όπου θα περάσετε τις ώρες του ταξιδιού σας. Μπορείτε να καθαρίσετε τα πόμολα από τις πόρτες, το τραπέζι όπου θα καθίσετε να φάτε ή να πιείτε έναν καφέ, τη βρύση της κοινόχρηστης τουαλέτας που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε.

Και με το ίδιο Dettol μπορείτε να απολυμάνετε τα χέρια των παιδιών, πριν τους δώσετε να πιούν το νερό τους ή το χυμό τους ή πάτε στην ταβέρνα για φαγητό. Και βέβαια μπορείτε να ψεκάσετε και να απολυμάνετε τα παιχνίδια τους.

Και για να μην ανησυχείτε, όχι ένα προϊόν που είναι 2 σε 1 και μπορείτε να απολυμαίνετε τα χέρια σας αλλά και επιφάνειες, δεν είναι ούτε ογκώδες ούτε βαρύ. Έχει το ιδανικό μέθοδος (-90ml) και χωράει σε κάθε τσάντα. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών και είναι δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για την επιδερμίδα. Δεν θα κάνει τα χέρια σας άγρια γιατί έχει εκχύλισμα αλόης. Απλώνεται εύκολα στο δέρμα και στεγνώνει γρήγορα, δεν στάζει και δεν λεκιάζει τα υφάσματα.

Και για να μην δυσκολεύεστε όταν θέλετε να απολυμάνετε επιφάνειες, είναι σε μορφή aerosol για μεγαλύτερη εμβέλεια ψεκασμού.

Με το Dettol Spray 2 σε 1 μπορείτε να μείνετε προστατευμένοι όπου κι είστε.

Αν αυτό δεν είναι το «καυτό» προϊόν του φετινού καλοκαιριού, ποιο είναι;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις