Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλοκαιρινά, casual, trends: Αυτή είναι η νέα κολεξιόν της LΕVI’S

Καλοκαιρινά, casual, trends: Αυτή είναι η νέα κολεξιόν της LΕVI’S

Φέτος ή μάλλον, πιο σωστά, και φέτος, η μόδα στο casual ανδρικό παπούτσι ορίζεται από τη LΕVI’S. Αυτή είναι η νέα κολεξιόν που θα σας συναρπάσει.

Παπούτσια αθλητικά, casual, αλλά και casual chic, παπούτσια για όλες τις ηλικίες, όλες τις ώρες και όλες τις διαθέσεις φέρνει στην ελληνική αγορά η νέα, καλοκαιρινή κολεξιόν της LEVI’S. Ένα brand name που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Η LEVI’S είναι ένα παγκόσμιο brand, που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας ιδίως στο χώρο της casual ένδυσης, με το θρυλικό 501 παντελόνι να γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς. Η LEVIS κατάφερε να αγαπηθεί από τους νέους αλλά δεν… έμεινε εκεί. Πήγε τη συλλογή της ένα… βήμα πιο πέρα. Και λάνσαρε παπούτσια για τον άντρα καθώς και πολλά αξεσουάρ, όπως ζώνες, πορτοφόλια, τσάντες και σακίδια.

Τα LEVIS αποτελούν σίγουρα το must item στην γκαρνταρόμπα των νέων εδώ και χρόνια.

Η νέα κολεξιόν της LEVI’S παρουσιάζεται από την ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε., μια εταιρία σταθμό, με παρουσία 50 ετών στην ελληνική αγορά.

Η συλλογή παπουτσιών της LEVI’S, ήδη αναγνωρισμένη στο νεανικό κοινό, περιλαμβάνει σχέδια σε μοντέρνες γραμμές και υλικά, όπως denim, δέρμα και ύφασμα, για τον άντρα και τη γυναίκα που λατρεύουν την επώνυμη μόδα. Ποιοτικά, και πάντα με την υπογραφή της διάσημης LEVIS, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το φανατικό κοινό τους, που δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. Η νέα καλοκαιρινή συλλογή είναι η απόδειξη πως και φέτος η μόδα στο casual ανδρικό παπούτσι ορίζεται από τη LΕVIS.

Ανακαλύψτε προτάσεις για εσάς που αγαπάτε το urban style, το city look και τις πολλές επιλογές για το καθημερινό σας ντύσιμο.

Γνωρίστε την νέα σειρά υποδημάτων LEVIS, και ξεχωρίστε για την νεανική σας εικόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Α.Ε. 2310 682222, 210 9024435, 00357-22-346151 (Κύπρος) και στο www.adamsshoes.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις