Ελλάδα

Καμίνης: Έρχονται νέες δαγκάνες για όσους παρκάρουν παράνομα

Ριζικά αντίθετος είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε τυχόν μείωση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στο μισό από ό,τι είναι σήμερα. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε πως οι "δαγκάνες" του δήμου θα... επεκταθούν.

Όπως ανέφερε, μιλώντας σήμερα (27.01.2017) στην τακτική μηνιαία εκπομπή του «Ραντεβού με τον δήμαρχο», στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», «κάτι τέτοιο θα ενθαρρύνει την αντικοινωνική στάθμευση σε ράμπες αναπήρων, πεζόδρομους και πλατείες και ως εκ τούτου θα είναι εγκληματικό».

Επίσης, ο κ. Καμίνης προανήγγειλε ότι ο Δήμος Αθηναίων, το επόμενο διάστημα, θα επεκτείνει το μέτρο με τις δαγκάνες, που ήδη εφαρμόζεται στις γειτονιές του κέντρου.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βουτιά» στις αποθήκες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου - Η ιστορία του κρατήρα του Άρχοντα από το Λευκαντί, μοναδικές εικόνες
Ένας άρχοντας, μια αρχόντισσα, τέσσερα άλογα, δυο ταφικοί λάκκοι, μια πυρά κι ένα λαμπρό κτήριο του 10ου αι. π.Χ. Πώς συνδέονται με τον Κρατήρα του Άρχοντα από το Λευκαντί
Ο κρατήρας από το Λευκαντί