Ελλάδα

Κανονικά οι πτήσεις αύριο Τρίτη – Παράνομη κρίθηκε η στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Παράνομη έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, την 4ωρη  στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει για αύριο Τρίτη (09.04.2024) οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας και άρα οι πτήσεις θα εκτελεστούν κανονικά.

Η ΕΕΕΚΕ (Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας), είχε κηρύξει στάση εργασίας από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Η ΥΠΑ τονίζει ότι προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού παράλληλα με την υποστήριξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, κάτι στο οποίο θα πρέπει να συνεισφέρουν με σύνεση και υπευθυνότητα όλοι οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν έκανε αυτά που του αποδίδουν» λέει ο πατέρας του 21χρονου που εμπλέκεται στον ομαδικό βιασμό της 17χρονης στα Χανιά
«Το παιδί μου δεν έχει κάνει τίποτα και δεν έχει αναμιχθεί σε κάτι τέτοιο. Βρέθηκε μπλεγμένο χωρίς να φταίει» λέει στο newsit.gr ο πατέρας ενός από τους συλληφθέντες για την υπόθεση
Ανήλικη
Απολογείται ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Ο Πολωνός αρνείται τις κατηγορίες ενώ έχει κατασχεθεί το κινητό, όπου εντοπίστηκαν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 58χρονος Πολωνός