Ελλάδα

Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων στην Αττική Οδό προκάλεσε… χάος και κίνηση [pics]

Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς στην Αττική Οδό. Μια καραμπόλα στο ύψος της Κηφισίας έφερε κίνηση και αδιανόητο μποτιλιάρισμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (13.02.2018) στην Αττική Οδό, στο ύψος της Κηφισίας. Στο «Δαχτυλίδι». Αλλά προκάλεσε κίνηση και χάος… παντού!

Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, πέντε αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!

Από το τροχαίο ένας άνθρωπος τραυματίστηκε, αλλά ευτυχώς ελαφρά.

Αττική Οδός… ταλαιπωρίας

Τα προβλήματα δεν άργησαν να δημιουργηθούν. Στο ρεύμα προς το Μαρκόπουλο και το αεροδρόμιο τα πάντα… ακινητοποιήθηκαν.

kinisi kinisi kinisi

Οδηγός που ξεκίνησε από τα Άνω Λιόσια χρειάστηκε σχεδόν 45 λεπτά για να φτάσει στην έξοδο στην Κύμης, στο Ηράκλειο!

Άλλος οδηγός, που μπήκε στην Αττική Οδό από την Εθνική, κάλυψε την απόσταση ως το «Δαχτυλίδι» σε 45 λεπτά!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ – ΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Ψέριμο το δημοτικό σχολείο ανοίγει ξανά μετά από 17 χρόνια και δίνει ελπίδα στους κατοίκους
Μετά από 17 χρόνια σιωπής, το δημοτικό σχολείο της Ψερίμου άνοιξε ξανά τις πόρτες του – Πέντε παιδιά και η δασκάλα τους δίνουν την ελπίδα ότι η κοινότητα θα παραμείνει ζωντανή παρά την απομόνωση
Το νησί της Ψερίμου