Ελλάδα

Καστορία: 11χρονος έπεσε από ποδήλατο και τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια και το κεφάλι

Αν και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, η κατάσταση του εξελίσσεται ομαλά

Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα, Δευτέρα (8/9/2025), στην Καστοριά όταν ένα 11χρονο παιδί, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στα άνω άκρα, έπειτα από πτώση από το ποδήλατό του στους Μανιάκους.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς μετά την πτώση του από το ποδήλατο, όπου οι γιατροί έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να διασωληνωθεί. Αφού σταθεροποιήθηκε, διακομίσθηκε άμεσα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του 11χρονου παιδιού εξελίσσεται ομαλά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πλήρη αποκατάστασή του.

Η άψογη και συντονισμένη συνεργασία του ΕΚΑΒ με το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς υπήρξε καθοριστική για την παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας στους ασθενείς κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Την ίδια ώρα ένας 65χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από στέγη στο χωριό Μαυροχώρι και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί και εκείνος στο νοσοκομείο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο γιος μου ήταν οξύθυμος αλλά όχι βίαιος» λέει η γιαγιά του 2,5 μηνών βρέφους που πέθανε το 2013 στην Πάτρα
H γιαγιά, που είναι η μητέρα του πατέρα των παιδιών, είπε πως ο γιος της σήμερα είναι κρατούμενος στη φυλακή με την κατηγορία ενδοοικογενειακή βία, καθώς χειροδίκησε στην σύζυγό του
Πάτρα: «Ο γιος μου ήταν οξύθυμος αλλά όχι βίαιος» λέει η γιαγιά του 2,5 μηνών βρέφους που πέθανε το 2013
Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, πρώτο και μοναδικό ιδρυτικό μέλος του διεθνούς δικτύου PERT Consortium στην Ελλάδα
Το PERT Consortium, με έδρα το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, είναι ο πλέον αναγνωρισμένος διεθνής φορέας για τη διεπιστημονική προσέγγιση της πνευμονικής εμβολής
Ιατρικό Κέντρο Αθηνών
Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση αστυνομικού στο Περιστέρι: «Ο 20χρονος με χτύπησε, εκσφενδονίστηκα και ήμουν ανήμπορος να κουνηθώ»
Ο 20χρονος γιος του επιχειρηματία υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως πάτησε το γκάζι για να διαφύγει, επειδή όπως είπε πίστευε εκείνα τα δευτερόλεπτα, πως είχε να κάνει με ενέδρα ληστών που προσπαθούσαν να τον κλέψουν
Η στιγμή παράσυρσης του αστυνομικού στο Περιστέρι
3