Ελλάδα

Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών!

Κατάληψη έκανε αιφνιδιαστικά το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Οικονομικών. Τα μέλη του μπήκαν στο κτίριο, ανέβηκαν στην ταράτσα και άπλωσαν ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη του κτιρίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πανό γράφει «αρκετά ματώσαμε – αρκετά πληρώσαμε». Πολλοί είναι εκείνοι που είναι συγκεντρωμένοι και έξω από το κτιριο.


Τα μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτύρονται για την επίτευξη συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών και το απόγευμα έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο.

Αν και η δύναμη της αστυνομίας στους χώρους γύρω από το υπουργείο είναι ισχυρή προς το παρόν η παρουσία των αστυνομικών είναι διακριτική.

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κατέβασαν τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την ταράτσα του υπουργείου κι ανέβασαν τη σημαία τους

Οι “καταληψίες” έκαναν και γκράφιτι στο δρόμο, μπροστά στην είσοδο του Υπουργείου. Έγραψαν με κόκκινη μπογιά “όχι σε νέο μνημόνιο”.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ λένε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από το σημείο πριν το απόγευμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βραχυκύκλωμα «δείχνει» το πόρισμα για τη φωτιά σε Αττική και Βοιωτία - Οι κακοτεχνίες στο δίκτυο και το περιστατικό του Ιουνίου
Στις 27 Ιουνίου 2026 είχε εκδηλωθεί ακόμη μία πυρκαγιά στην ίδια γραμμή διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, περίπου 150 μέτρα από το σημείο όπου ξέσπασε η μεγάλη φωτιά
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 16