Ελλάδα

Κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για τη β’ περίοδο

Ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τη Β΄ κατασκηνωτική περίοδο (16/7/2020-30/7/2020) για τα έμμεσα μέλη, ηλικίας 6 έως 16 ετών, συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και των παιδιών των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται μέχρι την Πέμπτη 9/7/2020, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο site του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr), με τους κωδικούς του TAXIS και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν, μέχρι πέντε κατασκηνώσεις, με σειρά προτεραιότητας.

Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 14/7/2020, οπότε και, όσοι έχουν υποβάλει αίτηση, θα λάβουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, με τις οδηγίες για την εκτύπωση της κάρτας κατασκηνωτή, η οποία είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η Α΄ περίοδος του κατασκηνωτικού προγράμματος, για την οποία υποβλήθηκαν οριστικά ηλεκτρονικά 3.447 αιτήσεις συμμετοχής, εκ των οποίων πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής 3.358 αιτήσεις και ικανοποιήθηκαν 3.354 αιτήσεις (ποσοστό 99,88%).

Συνολικά, για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, ζητήθηκαν 36.708 θέσεις και, λόγω του κορονοϊού, προσφέρθηκαν τελικά 22.912 για τις πέντε κατασκηνωτικές περιόδους. Ο αριθμός αυτός των διαθέσιμων θέσεων υπερκαλύπτει κατά 21% το συνολικό πλήθος των 18.943 ωφελουμένων που συμμετείχαν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του 2019.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή