Ελλάδα

Καταστράφηκαν πάνω απο 1.700 προϊόντα παρεμπορίου

Σε άμεση καταστροφή 1.715 προϊόντων παραεμπορίου, στον ευρύτερο χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, προχώρησε το Συντονιστικό Κέντρο Αντιμετώπισης του Παραεμπορίου (ΣΥΚΑΠ).

Στο πλαίσιο του ελέγχου στη συγκεκριμένη λαϊκή αγορά, εντοπίσθηκε επίσης πωλητής χωρίς άδεια και ταμειακή μηχανή, που διακινούσε προϊόντα (οπωροκηπευτικά) χωρίς παραστατικά. Τα οπωροκηπευτικά (συνολικά 300 κιλά) κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Κέντρο Αλληλεγγύης και Φιλίας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Οι ελεγκτές επέβαλαν επίσης πρόστιμο 300 ευρώ σε πωλητή για αδήλωτο βοηθό.

Μετά το τέλος της επιχείρησης στη λαϊκή αγορά, τα κλιμάκια πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας όπου και κατέστρεψαν 1. 715 κατασχεθέντα αρώματα και καλλυντικά, τα οποία φυλάσσονταν από προηγούμενη επιχείρηση κλιμακίου της ΕΛΑΣ στην περιοχή.

Στην επιχείρηση, την οποία συντόνισε το ΣΥΚΑΠ, μετείχαν κλιμάκια της Υπηρεσίας Εποπτείας της Αγοράς, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης «οι επιχειρήσεις του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης του Παραεμπορίου θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση».

Διαβάστε

Επιχείρηση – σκούπα για το παρεμπόριο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» κατά της παχυσαρκίας σε πανεπιστημιακές κλινικές – Όλα όσα περιλαμβάνει
Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στηρίζοντας από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, συμμετέχει ενεργά μέσα από Ειδικά Κέντρα Πανεπιστημιακών Κλινικών
παχυσαρκία