Ελλάδα

Καταβολή 35 εκατ. ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους έως τις 10 Οκτωβρίου

Από την Τρίτη, έως τις 10 Οκτωβρίου πρόκειται να καταβληθούν συνολικά 35 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Η πληρωμή αυτή, αφορά σε υπόλοιπα οφειλόμενα ποσά από διάφορα καθεστώτα ενίσχυσης, στα οποία είναι ενταγμένοι (π.χ. Ενιαία Ενίσχυση 2011, στρεμματική ενίσχυση βάμβακος 2011).

Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αξιολογήθηκαν και εγκρίθηκαν τα δικαιολογητικά σε 13.556 δικαιούχους για τη δεύτερη πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης, συνολικού ποσού 24.332.625 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης έγινε στις 20 Αυγούστου, αλλά 18.450 δικαιούχοι είχαν διάφορες ελλείψεις στους φακέλους που υπέβαλαν και τους δόθηκε νέα προθεσμία προκειμένου να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά τους.

Τώρα, όσοι από τους δικαιούχους δεν πληρώνονται και με τη δεύτερη πληρωμή, θα μπορούν να υποβάλλουν ένσταση στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ από τις 15 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην Γερμανία ο πατέρας της Λόρα 10 μέρες αφού την «εντόπισαν» στη Φρανκφούρτη - Ζητήθηκε δείγμα DNA από την μητέρα της 16χρονης
Έχει ενεργοποιηθεί το ευρωπαϊκό δίκτυο δικαστικής συνεργασίας στην Ευρώπη, η γνωστή Eurojust, όπου έχει δοθεί ευρωπαϊκή εισαγγελική εντολή έρευνας για τον εντοπισμό της Λόρα
Λόρα