Ελλάδα

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις φόλες στον Υμηττό

Τον εντοπισμό εκείνων που έριξαν φόλες σε αδέσποτα ζώα στη περιοχή του Υμηττού, κυρίως σε σκύλους, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, ο οποίος έδωσε την εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να αποδοθούν ευθύνες, καθώς τα φαινόμενα κακοποίησης, βάναυσης συμπεριφοράς κατά δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων πληθαίνουν τελευταία.

Το περιστατικό αυτό ήρθε μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το νομοσχέδιο για την προστασία των ζώων το οποίο αποσύρθηκε και αναμένεται να επανακατατεθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες με μικρά παιδιά σε παιδική χαρά στο Περιστέρι - «Πέταξε έναν αναπτήρα, άρχισε να βρίζει και να απειλεί»
«Πήγε να κάψει τα μαλλιά μιας γυναίκας, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και πήγε να πατήσει δύο παιδάκια» λένε αυτόπτες μάρτυρες και θύματα του άνδρα
man closing his hand tightly. Clenched fist. Hand gesture. Fight, strength and determination concept.
Διαφορετική διαμαρτυρία Ηπειρωτών στο Ζάππειο: Κλαρίνο, φουστανέλες και χοροί – «Η ιστορία της Ελλάδας δεν ιδιωτικοποιείται»
Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν εκατοντάδες ανθρώπους με παραδοσιακές φορεσιές να σχηματίζουν έναν τεράστιο χορό που «αγκάλιασε» το μέγαρο, στέλνοντας μήνυμα προστασίας της δημόσιας περιουσίας
Ζάππειο