Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα 2018: Ανοιχτά τα μαγαζιά σε Βαρβάκειο και Λαχαναγορά

Ανοιχτά θα είναι τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη σήμερα (18.02.2018) και έως αύριο (19.02.2018) το μεσημέρι, Καθαρά Δευτέρα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει απόψε πριν τα μεσάνυχτα και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι αύριο το μεσημέρι ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές για την Καθαρά Δευτέρα.

Ποιοι θα ανοίξουν για την Καθαρά Δευτέρα

Ανοιχτά θα είναι όμως αύριο Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό έγγραφό της προς τις ομοσπονδίες μέλη της η ΕΣΕΕ η Καθαρά Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες εορτές- υποχρεωτικές αργίες, επομένως είναι εργάσιμη ημέρα και έγκειται στον κάθε έμπορο -επιχειρηματία εάν η επιχείρησή του θα λειτουργήσει ή όχι.

Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να ανοίξουν νόμιμα, χωρίς να οφείλουν προσαυξημένο ημερομίσθιο ή άλλες επιβαρύνσεις στους υπαλλήλους τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανήλικος μετέφερε δύο μετανάστες με ηλεκτρικό πατίνι στην Θεσσαλονίκη και συνελήφθη
Στο ύψος της Νεάπολης αστυνομικοί, είδαν το τρικάβαλο πατίνι και έκαναν σήμα στον ανήλικο οδηγό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη
Πατίνι
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλίπολη – Για κατάθεση ο 50χρονος σύντροφός της
Οι αρχές έχουν προσαγάγει τον 50χρονο σύντροφο της άτυχης κοπέλας - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία
Πειραιάς
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
64