Ελλάδα

Κηδεία πιλότου Ευστάθιου Τσιτλακίδη: Το χειροφίλημα του Φραγκούλη Φράγκου στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Έκπληκτος ο Μιχάλης Κατρίνης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου παραβρέθηκε και στην κηδεία του πιλότου Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου F-4 Φάντομ, που συνετρίβη την περασμένη Δευτέρα (30.01.2023) στην Ανδραβίδα. Και… άθελά της έγινε «πρωταγωνίστρια» μιας εικόνας που προκάλεσε αίσθηση.

Εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο χωριό Γρανίτη στο Νευροκόπι της Δράμας, γενέθλιο τόπο του πιλότου Ευστάθιου Τσιτλακίδη, βρέθηκαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.  

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στη Δράμα για την κηδεία του 31χρονου πιλότου ήταν και ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, πρώην υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας, στρατηγός εν αποστρατεία, Φραγκούλης Φράγκος.

Το στιγμιότυπο που προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτό με τον Φράγκο Φραγκούλη να κάνει χειροφίλημα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπό το… έκπληκτο βλέμμα του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη.

kideiatsitlakidi fragos sakellaropoulou kideiatsitlakidi fragos kideiatsitlakidi sakellaropoulou

Ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να κοιτά… καλά καλά προς το μέρος της Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς εκείνη δεχόταν το χειροφίλημα του πρώην αρχηγού ΓΕΣ…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τη δράση οπαδών μεγάλης ομάδας – Σωρεία κακουργηματικών πράξεων για τους 13 συλληφθέντες
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακρίτρια ανηλίκων, καθώς ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος, και αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους
Κατασχεθέντα αντικείμενα από τη δράση των οπαδών
2
«Ψάχναμε με φακούς, οι γονείς δεν μας άνοιγαν, δεν ξέραμε τι θα αντικρίσουμε» λέει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
«Εισβάλαμε στο σπίτι, το σπίτι δεν είχε ρεύμα, ακολουθήσαμε το κλάμα του παιδιού - Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε», λέει ο αστυνομικός
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του
17
Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι καλλιτέχνες που αποκλείστηκαν στο Ισραήλ - «Πέρασαν πύραυλοι από πάνω μας, είμαστε σε τέσσερα λεωφορεία περίπου 400 Έλληνες»
«Μας έβαλαν σε πούλμαν, δεν ξέρουμε τον προορισμό, στόχος είναι να φτάσουμε στα σύνορα. Μας περιμένουν αεροπορικά αεροσκάφη και boeing», λένε οι Έλληνες καλλιτέχνες για το μακρύ ταξίδι της επιστροφής από τη Μέση Ανατολή
Μανώλης Καραντίνης
1
Ξέσπασε ο Μανιαδάκης στη δίκη για τη Novartis: «Υπήρξε βιομηχανία καταγγελιών εναντίον μου, με διαδοχικές έρευνες – Η καριέρα μου δεν αποκαταστάθηκε ποτέ»
«Μου είπαν ότι θέλουν να καταδικάσουν τη Novartis. Ο Σαράκης μου το είπε και ότι αν καταδικάσουμε την εταιρία θα πάρουμε λεφτά και θα τα φάμε στη Ρωσία»
Δικαστήριο