Ελλάδα

Κηφισιά: Amber Alert για την εξαφάνιση – αρπαγή 6χρονου

Αmber Alert σήμανε το βράδυ της Τρίτης για την εξαφάνιση ενός μικρού αγοριού από την Κηφισιά

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 6χρονο που εξαφανίστηκε από την Κηφισιά, με την ανακοίνωση να κάνει λόγο για αρπαγή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας ένας άνδρας με κουκούλα μπήκε στο σπίτι στις 20:40 και άρπαξε το παιδί. Τον μικρό εκείνη την ώρα κρατούσε η γιαγιά του και όπως είπε ο δικηγόρος, το παιδάκι κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. 

Το μικρό παιδί άνοιξε την πόρτα και ο άντρας το άρπαξε και εξαφανίστηκε. Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως υπήρχε αντιπαράθεση με τον πατέρα του παιδιού, χωρίς βέβαια να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. Σημειώνεται πως ο πατέρας είναι Νορβηγός.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως υπάρχει κίνδυνος το παιδί να βγει παράνομα από τη χώρα. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας που άρπαξε το παιδί είναι λίγο πάνω από το κανονικό βάρος με ύψος έως 1,80 μ.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά, ο Π. (επ.) Ρ. Τζ. (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου, στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

“Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000″». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ολομέτωπη επίθεση του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων σε δικηγόρους και διαδίκους για τα Τέμπη
Παρομοιάζει τις συμπεριφορές τους με αυτές των μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως λέει, επιθυμούν τη διάλυση και την υπονόμευση της δικαιοσύνης και δεν έχουν κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 32
Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο του δυστυχήματος όπου σκοτώθηκαν δύο άντρες από ηλεκτροπληξία στο Άστρος
«Έγινε ένα ατύχημα, ένα φορτηγό αυτοκίνητο με γερανό φόρτωνε παλιά λάστιχα από το βενζινάδικο για ανακύκλωση και δυστυχώς το “παπαγαλάκι” βρήκε στα καλώδια», είπε ένας κάτοικος της περιοχής
Άστρος
7